Ingredience: | |||||
ovesné vločky | 122 g | amarantové vločky (nemusí být) | 15 g | kakaový prášek Troubelice | 10 g |
meruňky | 6 ks | kokosový cukr | 1 lžíce | banány | 2 ks |
malá jablka | 2 ks | meruňkový Šmakoun | 100 g | České Ghíčko Bio | 2 lžičky |
strouhaná čokoláda Vivani hot chocolate vegan | dle chuti |
Už mě unavovaly stále se opakující snídaně, rozhodla jsem se začít myslet také trošku na sebe. Snídaně je základ dne, rozhodně by měla být výživná a plná energie. To vše tato snídaně splňuje. Snadno, rychle, hravě zdravě na vlně chuti, jdeme na to.
Do zapékací mísy nasypeme ovesné vločky, amarantové vločky (nemusí být, ne každému chutnají, jsou výrazné), kakaový prášek, kokosový cukr, zamícháme. Přidáme najemno nastrouhaného meruňkového Šmakouna, nahrubo nastrouhaná jablka, Ghí, opět promísíme. Oloupeme si banány, které pokrájíme na tenká kolečka, přidáme do zapékací mísy, opět zamícháme a na vrch dáme půlky meruněk. Připravenou směs vloček s kakaem a ovocem vložíme do rozehřáté trouby, pečeme na 200°C 15-20 minut, necháme zavonět. Po vyndání posypeme nastrouhanou čokoládou. Já jsem si vše upekla večer a ráno posnídala.
Přeji krásný den a dobrou chuť.
Použila jsem formu o průměru 27 cm a o výšce 4 cm.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI