Za odborné rady v oblasti gastornomie děkujeme Michalu Bartákovi - šéfkuchaři a majiteli studia Divoká vařečka v Brně.
Radniční restaurace s výhledem na čilý ruch Masarykova náměstí Vás usadí do měkkých židlí pod klenuté stropy a dovolí Vám na pár chvil zastavit se v té příjemné a přátelské atmosféře – samozřejmě nekuřáckého prostředí. Než se nadějete, už budete stát před rozhodováním, kterou z těch dobrot si dát.
A protože nejste zvědaví na kdejaké blafy, necháme Vás nahlédnout pod pokličku a prozradíme Vám, že tým kuchařů si pro Vás každého čtvrt roku připravil nabídku stálého jídelního lístku, která se odvíjí od surovin typických pro danou sezónu a roční období. Zastoupena je především kuchyně česká a zároveň několik specialit do pivnice k tomu lahodnému zlatavému moku z našeho vlastního minipivovaru.
Vaříme pro Vás a proto si dáváme záležet na výběru čerstvých a kvalitních surovin i přípravě jídel. Do Jihlavy se vrací Radniční v novém, takže ať Vám u nás chutná a přejeme mnoho kulinářských zážitků!
Je nám ctí představit Vám "srdce" kuchyně v Radniční restauraci – šéfkuchaře Libora Homolku. U vytváření gastrokoncepce naší restaurace stojí od samého začátku, v duchu tradic poctivých hodnot, které si vybudoval díky své mnohaleté praxi v oblasti gastronomie.
Střední škola společného stravování, zaměření kuchař
Hotel Jihlava - kuchař
Hotel Zlatá hvězda - kuchař
Hotel Gustav Mahler – kuchař, později šéfkuchař
Restaurace Bohemia – zástupce šéfkuchaře
Restaurace u Františka - šéfkuchař
Hotel Voroněž Brno
Turecké velvyslanectví Ankara – slavnostní otevření české ambasády v Turecku
Svatoslav Rychtecký
Jakub Ježek
Lukáš Valenta
Pavlína Rybecká
a cukrářkou: Jarmilou Novotnou
Zdroj: www.radnicni-jihlava.cz
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI