Škola vaření Martina Lva nabízí nejrůznější kurzy vaření.... Vyberete si i Vy?
Speciální steaky a netradiční masa
Naučíme Vás zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Budete si maso užívat jako nikdy a ještě si ho připravíte podle svého. Uvidíte, jak se dá s masem pomazlit a maso Vám ukáže jak chutná a voní. Steaky, ale i netradiční masa, se dají připravit tak, že vám vyrazí dech a někdy změní svůj postoj i ortodoxní vegetarián.
Česká klasika v podání M.D.Rettigové
Česká klasika ve spojení s M.D.Rettigovou je opravdu kurz, který je perlou české kuchyně. Naučíte se klasiku staročeské kuchyně a vnoříte se do časů 18 a 19 století, kde jsou kořeny české gastronomie.
Naučíte se používat koření, dělat základy, kombinovat suroviny a dochucovat tak, abyste se svým výrobkem byli spokojeni.
Lehké začátky
Kurz je určen pro začátečníky, kteří se chtějí naučit vařit, nebo pro ty, kteří se chtějí ve vaření zdokonalit. Kurz je veden formou zábavy a pohodového vaření v rodinném kuchařském studiu. Naučíme Vás od polévek, předkrmů, hlavních jídel až po dezerty téměř vše! Nemusíte se obávat stresu a vysmívání, že něco neumíte nebo něčemu nerozumíte. Jsme tu od toho, že Vám rádi pomůžeme a poradíme úplně se vším. Tak pojďte si to užít do studia Šelma v kuchyni.
Cestování po Evropě
Speciality z celé Evropy a pochoutky s tím spojené zažijete při vaření v našem studiu. Uvaříme si papáníčko podle originálních receptů z vybraných evropských zemí. Procestujeme tím gastronomické velmoci a ochutnáme neochutnané!
Kurz vaření pro nezadané
Chcete se seznámit? Tak takový kurz zde také máme:) vaření je součást partnerského vztahu a my Vám v tom alespoň trochu pomůžeme! Zábava soutěže, hudba, víno a sympatický kuchaře to je prostě Šelma v kuchyni. Uvítací welcome drink. Představení menu pro vaření (z jakých surovin budeme vařit, co budeme potřebovat, proč zrovna používáme tyto suroviny…) Používání surovin jako jsou jahody, čokoláda, celer, chilli, šafrán, granátové jablko, avokádo a jiné suroviny podporující touhu po druhém pohlaví.
Dýně v kuchyni
Dýně je velice oblíbená a chutná zelenina s nekonečnou možností využití v teplé i studené kuchyni. Ukážeme si jak připravit lahůdky z dýně a jak s ní zacházet při vaření, pečení a marinování. Je to úžasná surovina tak proč jí nedat prostor v samotném kurzu. Pojďte si zadýňovat s námi!!!
Česká kuchyně
Česká kuchyně je lákavá, je jedinečná a je pestrá. Dá se v ní použít nepřeberné množství surovin, koření, masa a ingrediencí. My se zaměříme na naši národní českou klasiku. Uděláme si partičkový guláš, staročeský zapečený králík s nádivkou, kohout na víně s šípkem a jako dezert malinová espuma s mátou. Těším se na vaření s Vámi a zasvětím Vás do tajů české kuchyně při sklence dobrého českého vína, které budeme používat nejen do skleniček, ale i do pánviček.
Korejská a Japonská kuchyně
Tato kuchyně je chutná, barevná a velice oblíbená. Používání kvalitních a autentických surovin je základem pro dobrou a chutnou Korejskou kuchyň. Korejská kuchyně je bohatá na zeleninu, maso a ovoce. Koukneme pod pokličku Korejské a Japonské kuchyně a uvidíte jak je zábavná, chutná a jednoduchá v přípravě na Váš stůl.
Vaření od začátku
Kolekce kurzů určený pro začínající kuchaře a kuchařky je tady! Naučíme Vás od krájení, vaření, skladování, nakládání až po stravování úplně vše! Budeme začínat přípravami polévek, salátů, omáček, příloh, dezertů a ještě něco navíc:) Kolekce vaření je unikátní v tom, že nic nepřeskočíme a probereme opravdu vše, co budete do svého kuchařského života potřebovat!! Tak pojďte s námi do kuchařského světa objevit něco nového!!
Rychlé vaření
Speciální kurz určený pro začínající kuchaře a kuchařky je tady! Nemusíte se ničeho obávat, protože my jsme tu pro Vás se vším všudy. Poradíme, ukážeme a nikam nepospícháme:). Kurz bude veden tak, abyste se naučili vařit jednoduchá, ale i složitější jídla bez stresu a trápení. Kurzy budou sestavovány tak, že pokaždé budete vařit jiné a jiné gastronomické zážitky na talíři!
Ryby a chobotnice
Čerstvé ryby jsou bezvadná záležitost a pro přípravu dobrého rybího jídla jsou základ úspěchu. Dnešní výběr čerstvých ryb je opravdu veliký a je z čeho si vybírat. Jednoduchá a barevná příprava je to co Vás během kurzu naučíme a co si sami vyzkoušíte a naučíte. Chobotnice sice vypadá ošklivě, ale chutná přesně naopak!!
Americké steaky
Budeme připravovat steaky z býka plemene Charolais CZ a Aberdden Angus US. Ukážeme si, které části masa se hodí na steaky, odkud pochází, kde se nachází a jak se připravují. Máte se na co těšit, protože to bude zážitek. Hovězí piccana je jedním, ze zajímavých steaků, následuje ho suprime se sušenými rajčaty, striplon steak a hamburger jako v USA. Je to kurz plný nevšedních a jedinečných chutí a vůní nejen masa, ale i zeleniny a koření. Přijděte si zasteakovat a my Vás to naučíme!!!
Vaření s chřestem
Chřest je velice oblíbená a chutná zelenina s nekonečnou možností využití v teplé i studené kuchyni. Ukážeme si jak poznat čerstvý chřest, jaké máme druhy chřestu a co vše se z tohoto pokladu, který se již běžně pěstuje i v České republice dá připravit. Budeme chřest kombinovat s rybou, ale i s masem. Uděláme si i velmi jednoduchou přípravu jako je domácí holandská omáčka nebo parádní smetanový krém s chřestem a letitým balsamikem.
Sushi
Sushi, to je tajemný svět Japonska. Sushi chutná, je zdravé a je velmi pestré. U sushi můžeme použít zeleninu, čerstvé ryby i houby. Je to jedinečná příležitost jak se naučit balit, připravovat a zdobit vlastnoručně udělané japonské pochoutky. U nás ve studiu se to v pohodě a se zábavou naučíte jako pravý Japonci. Použijeme tradiční Continue Reading.
Cukrářský svět
Naučíte se kouzlit s karamelem, mandlovým těstem a hromadou cukru, mouky a vajec. To vše ve spojení s naším mistrem cukrářským bude nevšední zážitek, který jistě oceníte. Pojďte s námi za tajemstvím sladkého světa a poznejte nepoznané.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI