Opět tu mám inspiraci pro rodinné pohoštění. My jdeme dnes do parku, neseme si pár kousků naloženého masa, zeleninu a několik dipů. Mrkněte na recepty.
Dřív jsem nakládala maso hodně i na několik hodin dopředu, dnes raději použiju bylinky v kombinaci s olejem až těsně před samotným grilováním, nebo během něj.
Hovězí maso před přípravou jen popráším čili nebo pepřem, pohladím olivovým olejem. Sůl až po opečení. |
Tip: Pro grilování si vyberte i kvalitní uhlí. Dřevěné uhlí Jasper dodá do pokrmu intenzivní kouřové aroma. Jde o přírodní biomasu, která neznečišťuje životní prostředí a je ekologická.
Chuťovky k masu
Nedám dopustit na naložené olivy
Koprový dip
Česnekový dip s čili (skvělý k masu i ke špízům)
Tentokrát jsme vybrali Sangrii z e-shopu edelikatesy, kamennou prodejnu najdete na Praze 2, kousek od Výtoně ve Vyšehradské ulici.
Já ji vylepšila několika druhy peckovin - různých barev špendlílů, co rostou na zahradě. Určitě bude skvělá s jižními druhy ovoce jako jsou pomeranče nebo třeba broskve.
Co k vínu?
Článek vznikl ve spolupráci se španělským obchodem s delikatesami edelikatesy.cz.
Další tipy:
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI