Ingredience: | |||||
brambory | 1 kg | česnek | 2 - 3 stroužky | hladká mouka | 120 g |
mléko | 5 lžic | vejce | 2 ks | majoránka | dle chuti |
sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
Tuhle českou klasiku miluji. Bramboráky s uzeným masem a samosebou nesmí chybět zelí... Loučím se s Vámi, neb se jedeme dovolenkovat a těším se na Vás zase v srpnu.
Brambory si nastrouháme napůl na jemno a na hrubo, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme všechny ingredience, umícháme z nich těsto a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
VENDY TIP!
K tomuto pokrmu miluji zelí, nemusím ho ani nikterak tepelně upravovat, prostě hezky křupané a kyselé sterilované zelí.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI