Bramborová hnízda s listovým špenátem a bylinkovou tilápií zpět

Ingredience:
tilapie dle počtu strávníkůbramborová kaše (o malinko hustší než klasika) dle potřebyčerstvý listový špenát nebo mražený listový dle potřeby
česnek dle chuticibule1 ksmáslo kousek
olej trochucitron1 kssmetana trochu
sůl špetkapepř špetkarozmarýn snítka
tymián snítkakmín špetka
tilapie dle počtu strávníků, bramborová kaše (o malinko hustší než klasika) dle potřeby, čerstvý listový špenát nebo mražený listový dle potřeby, česnek dle chuti, cibule 1 ks, máslo kousek, olej trochu, citron 1 ks, smetana trochu, sůl špetka, pepř špetka, rozmarýn snítka, tymián snítka, kmín špetka

Příprava

Tilápie a špenát? Rozhodně dobrá kombinace!

Na pánvi na másle si orestujeme nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme nakrájený česnek na plátky a restujeme do barvičky. Přidáme špenát a zarestujeme. Přidáme trošičku smetany, osolíme, opepříme a prohřejeme. Tilápii pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, rozmarýnem a kmínem. Necháme nějakou dobu odležet. Rybu poté opečeme na trošce másla. Hnízdečka z bramborové kaše si můžeme posypat např. strouhaným zauzeným ovčím sýrem.

2014-04-03 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI