Ingredience: | |||||
tilapie | dle počtu strávníků | bramborová kaše (o malinko hustší než klasika) | dle potřeby | čerstvý listový špenát nebo mražený listový | dle potřeby |
česnek | dle chuti | cibule | 1 ks | máslo | kousek |
olej | trochu | citron | 1 ks | smetana | trochu |
sůl | špetka | pepř | špetka | rozmarýn | snítka |
tymián | snítka | kmín | špetka |
Tilápie a špenát? Rozhodně dobrá kombinace!
Na pánvi na másle si orestujeme nakrájenou cibuli do sklovata, přidáme nakrájený česnek na plátky a restujeme do barvičky. Přidáme špenát a zarestujeme. Přidáme trošičku smetany, osolíme, opepříme a prohřejeme. Tilápii pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, rozmarýnem a kmínem. Necháme nějakou dobu odležet. Rybu poté opečeme na trošce másla. Hnízdečka z bramborové kaše si můžeme posypat např. strouhaným zauzeným ovčím sýrem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI