Ingredience: | |||||
bramborový knedlík | 1 větší kousek | čerstvé houby | 1 hrst | cibule | 1 ks |
slanina | 1 kus | vejce | 1-2 ks | kmín | 1 špetka |
sůl | 1 špetka | tymián | 1 špetka | máslo | 1 lžíce |
kyselá okurka |
Pokud vám zbyl z nedělního oběda bramborový knedlík, mám pro vás tip na rychlou chutnou večeři. Taste čerstvé houby a obyčejný recept bude výtečnou pochoutkou.
Slaninu pozvolna vyškvaříme na suché pánvi, pak přidáme najemno nakrájenou cibuli, pokrájené houby a trochu másla, osolíme, okořeníme a restujeme pozvolna cca 10 minut, aby se nám odpařila přebytečná tekutina z hub. Poté vložíme nakrájené knedlíky, chvilku je opékáme, prohříváme a do směsi rozklepneme vajíčka. Rozmícháme, necháme ztuhnout, dosolíme a můžeme podávat, samozřejmě nejlépe s kyselou okurkou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI