Ingredience: | |||||
filet z candáta | 1 ks | sádlo | trochu | čerstvě mletý pepř | špetka |
citron | 1 ks | holandská omáčka | dle potřeby | vařené brambory | 200 g |
jarní cibulka | 1 ks | cibule | 1/2 ks | slanina | dle potřeby |
máslo | 3 oříšky | smetana | 1 dl |
Ryba a holandská omáčka? Dokonalá kombinace!
Na rozpálenou pánev vymazanou sádlem vložíme rozpůlený, opepřený, osolený, pokapaný citronem (nemusí být, já to nedělám) filet kůží dolů a chvilku přitlačíme, aby se nezkroutil.
Po 3 minutách otočíme, tak na 2 minuty, podle síly filetu.
Na rozpálené pánvi se sádlem osmažíme slaninu s cibulí do které poté vložíme brambory s čerstvou jarní cibulkou, máslem, smetanou a jemně rozšťoucháme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI