Červená čočka se zeleninou v páře na Ghíčku zpět

Ingredience:
České Ghíčko Bio dle potřebyčervená čočka50 gmrkev1 ks
květák70 gpažitka na ozdobenípórek30 g
České Ghíčko Bio dle potřeby, červená čočka 50 g, mrkev 1 ks, květák 70 g, pažitka na ozdobení, pórek 30 g

Příprava

Jedno z našich velmi oblíbených dětských jídel, které nezklame a s Českým Ghíčkem prostě nemá chybu. Chuťově je nepřekonatelné, České Ghíčko neobsahuje mléčnou bílkovinu, lepek ani laktózu.

Červenou čočku si propláchneme a dáme vařit. Na Českém Ghíčku si orestujeme pórek, který zamícháme do uvařené čočky. Ostatní zeleninu si uvaříme v páře.

2016-02-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI