Chalupářský kotlík zpět

Ingredience:
cibule1 kskuřecí prso1 kskuřecí játracca 200 g
vídeňské párky dle potřebykari fazole1 plechovkaolej dle potřeby
kečup1 lžícesmetana4 lžícesůl dle chuti
pepř dle chutivoda dle potřeby
cibule 1 ks, kuřecí prso 1 ks, kuřecí játra cca 200 g, vídeňské párky dle potřeby, kari fazole 1 plechovka, olej dle potřeby, kečup 1 lžíce, smetana 4 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, voda dle potřeby

Příprava

Někdy mám dny, kdy se mi vařit vůbec nechce, přestože většinou mne to velmi baví. V takových případech přemýšlím jak to vaření urychlit a ošidit a přitom rodinu nasytit. Takže dnes u nás mišmaš z toho co zbylo v lednici a zítra jedu na velký nákup doplnit zásoby.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, játra a ochutíme solí a pepřem. Poté přidáme nakrájené párky, kečup, konzervu fazolí, smetanu a podle potřeby podlijeme vodou. Vše dohromady vaříme do změknutí. Je to takový výborný mišmaš ze zbytků z ledničky (smích).

2017-01-10 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI