Ingredience: | |||||
mleté zadní hovězí maso | 450 g | cibule | 1 ks | česnek | 5 stroužků |
olivový olej | 2 lžíce | mleté chilli | 1 lžíce | drcená rajčata | 1 plechovka |
rajský protlak | 2 lžíce | římský kmín | 2 lžičky | třtinový cukr | 2 lžičky |
čerstvá červená paprika | 1 ks | mletá sladká paprika | 2 lžičky | červené fazole ve slaném nálevu | 1 plechovka |
sůl | špetka | pepř | špetka | hořká čokoláda | 2 čtverečky |
Přidat kousek hořké čokolády? Proč ne, zkoušíme nové chutě, tak pojďte do toho se mnou.
Na rozpálený olej vhodíme najemno nakrájenou cibuli, na plátky pokrájený česnek a necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostičky nakrájenou papriku kmín, papriku mletou, chilli a necháme rozvonět. Přidáme maso a zprudka cca 10 minut za intenzívního míchání restujeme. Vyklopíme do pánve rajčata z plechovky i se šťávou, přidáme cukr, dosolíme a opepříme, provaříme na mírném plameni cca 10 minut. Pak přidáme scezené fazole. Prohřejeme a na závěr přidáme čokoládu a necháme rozpustit. Podáváme s pečivem nebo s rýží.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI