Chilli con carne zpět

Ingredience:
mleté zadní hovězí maso450 gcibule1 ksčesnek5 stroužků
olivový olej2 lžícemleté chilli1 lžícedrcená rajčata1 plechovka
rajský protlak2 lžíceřímský kmín2 lžičkytřtinový cukr2 lžičky
čerstvá červená paprika1 ksmletá sladká paprika2 lžičkyčervené fazole ve slaném nálevu1 plechovka
sůl špetkapepř špetkahořká čokoláda2 čtverečky
mleté zadní hovězí maso 450 g, cibule 1 ks, česnek 5 stroužků, olivový olej 2 lžíce, mleté chilli 1 lžíce, drcená rajčata 1 plechovka, rajský protlak 2 lžíce, římský kmín 2 lžičky, třtinový cukr 2 lžičky, čerstvá červená paprika 1 ks, mletá sladká paprika 2 lžičky, červené fazole ve slaném nálevu 1 plechovka, sůl špetka, pepř špetka, hořká čokoláda 2 čtverečky

Příprava

Přidat kousek hořké čokolády? Proč ne, zkoušíme nové chutě, tak pojďte do toho se mnou.

Na rozpálený olej vhodíme najemno nakrájenou cibuli, na plátky pokrájený česnek a necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostičky nakrájenou papriku kmín, papriku mletou, chilli a necháme rozvonět. Přidáme maso a zprudka cca 10 minut za intenzívního míchání restujeme. Vyklopíme do pánve rajčata z plechovky i se šťávou, přidáme cukr, dosolíme a opepříme, provaříme na mírném plameni cca 10 minut. Pak přidáme scezené fazole. Prohřejeme a na závěr přidáme čokoládu a necháme rozpustit. Podáváme s pečivem nebo s rýží.

2014-05-16 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI