Trhanec: | |||||
nastrouhaná cuketa | 1 ks | nastrouhaný velký brambor | 1 ks | menší vejce | 2 ks |
pohanková mouka nebo strouhanka | na zahuštění | majoránka | dle chuti | bílý pepř | dle chuti |
sůl | dle chuti | ||||
Ďábelská směs: | |||||
drůbeží nudličky | 300 g | sojová omáčka | 2 lžíce | dijonská hořčice | 1 lžíce |
arašídový olej | 1 lžíce | sůl | dle chuti | chilli | dle chuti |
Dále budete potřebovat: | |||||
červená cibule - na půlkolečka | 2 ks | červená paprika - na nudličky | 2 ks |
Dnes mám pro vás tip na něco slaného a především pikantního, máte chuť? Tak pojďme na to.
Trhanec
Všechny ingredience, které budeme potřebovat na trhanec, nastrouháme. Z části na jemném a z části na hrubém struhadle. Vymačkáme přebytečnou vodu, dochutíme majoránkou, solí a pepřem. Vmícháme vejce a podle potřeby zahustíme. Pečeme na nepřilnavé pánvi a při otáčení roztrhneme a opékáme.
Ďábelská směs
Masové nudličky naložíme do směsi ze sojové omáčky, hořčice a arašídového oleje a ochutíme. Necháme alespoň 4 hodiny uležet, klidně můžete i 24 hodin.
Masovou směs orestujeme na pánvi a poté ji dáme stranou. Na té samé pánvi orestujeme cibuli a papriku. Vložíme zpět masíčko a společně ještě chvilku opékáme.
A máme hotovo. Trhanec a směs nandáme na talíř a pochutnáme si.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI