Ingredience: | |||||
brambory | 500 g | olivový olej | 3 lžičky | Brunche slanina (může být i anglická slanina) | 200 g |
čedar | 100 g | zakysaná smetana | 100 g | čerstvá pažitka | hrstka |
kuřecí prsa | 500 g | paprika | 300 g |
Nezapomeňte servírovat se zakysanou smetanou, tak jídlu dodá úžasný šmrnc.
Brambory omyjeme kartáčkem a necháme osušit. Pak je na délku rozřízneme a vykrajovátkem vydlabeme brambory.
Mezi tím si opečeme slaninu, aby byla co nejvíce vypečená a kuřecí maso.
Brambory pokapeme olivovým olejem a dáme péct na 200°C po dobu 25min.
Pečené brambory naplníme slaninkou, masem a paprikou, zasypeme čedarem (nebo ementálem).
Necháme zapéct, posypeme čerstvě nakrájenou pažitkou a servírujeme se zakysanou smetanou!!!!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI