Domácí buřtguláš zpět

Ingredience:
větší brambory6 kscibule1 ksčesnek4 stroužky
drcený kmín dle chutisypká červená uzená paprika dle chutičerstvá majoránka dle chuti
větší červená paprika1 ksnamočené hříbky hrstsádlo1 lžíce
poctivé uzenářské špekáčky4 kshraška pikant na zahuštěnísůl dle chuti
pepř dle chuti
větší brambory 6 ks, cibule 1 ks, česnek 4 stroužky, drcený kmín dle chuti, sypká červená uzená paprika dle chuti, čerstvá majoránka dle chuti, větší červená paprika 1 ks, namočené hříbky hrst, sádlo 1 lžíce, poctivé uzenářské špekáčky 4 ks, hraška pikant na zahuštění, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Občas najdu v obchodě výborné uzenářské špekáčky a hned je z nich chutný oběd nebo večeře - buřtgulášek.

Brambory oloupeme, pokrájíme na větší kostky. Pokrájenou cibulku orestujeme na sádle, přidáme orestovat pokrájené uzenářské špekáčky a pokrájené brambory. Vše zasypeme uzenou červenou paprikou, zamícháme. Přidáme drcený kmín, namočené houby a pokrájenou červenou papriku, utřený česnek, čerstvou majoránku, pepř a sůl a podlijeme horkou vodou. Dusíme, dokud nejsou brambory měkké. V hrnku rozkvrdláme hrašku a ještě povaříme. 
Podáváme s pečivem.

2016-05-04 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI