Drůbeží játra s jablky a cuketou zpět

Ingredience:
kuřecí játra500 gšalotka1 ksjablka2 ks
malá cuketa1 ksmáslo1 lžícekari koření1 lžička
bílé víno3 - 4 lžícesůl dle chutipepř dle chuti
máslo1,5 lžíce
kuřecí játra 500 g, šalotka 1 ks, jablka 2 ks, malá cuketa 1 ks, máslo 1 lžíce, kari koření 1 lžička, bílé víno 3 - 4 lžíce, sůl dle chuti, pepř dle chuti, máslo 1,5 lžíce

Příprava

Dnes jsem připravila játra v kombinaci s jablky a cuketou jako minutku. Jsou křehká a moc dobrá.

Šalotku pokrájíme a orestujeme na rozehřátém másle .Přidáme překrájená játra a zprudka opečeme (2-3 minuty). Játra vyjmeme a dáme stranou. Na zbylém tuku podusíme pokrájená jablka a cuketu, Přidáme kari koření, zastříkneme bílé víno, dochutíme solí a papřem. Když jsou jablka i cuketa měkká, tak na poslední pár minut přidáme zpět orestovaná játra a prohřejeme. Podáváme se salátem a s tousty.

2016-09-20 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno červené
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI