Drůbeží sekaná na italský způsob zpět

Ingredience:
mleté drůbeží maso500 gvětší cibule + 1 cibule do pekáčku2 ksdomácí strouhanka1 a 1/2 lžíce
vejce1 ksčesnek4 stroužkysušená rajčtaa v oleji dle potřeby
pepř dle chutizelené olivy dle chutisůl dle chuti
vývar nebo voda dle potřebybylinky dle chutijarní cibulka dle chuti
Příloha:
bramborová kaše dle potřeby
mleté drůbeží maso 500 g, větší cibule + 1 cibule do pekáčku 2 ks, domácí strouhanka 1 a 1/2 lžíce, vejce 1 ks, česnek 4 stroužky, sušená rajčtaa v oleji dle potřeby, pepř dle chuti, zelené olivy dle chuti, sůl dle chuti, vývar nebo voda dle potřeby, bylinky dle chuti, jarní cibulka dle chuti, bramborová kaše dle potřeby

Příprava

Dnes jsem měla krásné kuřecí maso a tak jsem maso doma umlela a přidala jsem bylinky podle italské kuchyně.

Maso promícháme s vejci, pokrájenou cibulí, všemi drcenými bylinkami, sušenými drcenými rajčátky a olivami. Přidáme podle potřeby další bylinky. Přisypeme strouhanku a vše dobře promícháme.
Můžeme přidat i nakrájenou jarní cibulku. Uděláme jednu větší šišku, kterou vložíme do pekáčku, podlijeme vývarem nebo vodou a přikryjeme na cca 20 minut alobalem. Po této době pečeme odkryté. Na konci pečení přisypeme na kolečka pokrájenou cibuli a dál pečeme dozlatova. Podáváme s hořčičnou bramborovou kaší.

2016-04-25 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI