Dvoubarevný fazolový mix s kozáckou klobásou, rajčaty a paprikami zpět

Ingredience:
kozácká klobása300 gsterilované červené fazole400 gsterilované bílé fazole400 g
cibule1 ksčesnek4 stroužkyolivový olej dle potřeby
uzená paprika1 a 1/2 lžícečervená paprika1 kssůl dle chuti
pepř dle chutispařená a oloupaná rajčata4 kssušený tymián dle chuti
čerstvá petrželka dle chutisušené oregano dle chuti
kozácká klobása 300 g, sterilované červené fazole 400 g, sterilované bílé fazole 400 g, cibule 1 ks, česnek 4 stroužky, olivový olej dle potřeby, uzená paprika 1 a 1/2 lžíce, červená paprika 1 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, spařená a oloupaná rajčata 4 ks, sušený tymián dle chuti, čerstvá petrželka dle chuti, sušené oregano dle chuti

Příprava

Luštěniny bychom neměli zapomínat zařazovat do svého jídelníčku, a proto mám pro vás recept, kde najdete rovnou dva druhy fazolí.

Klobásu nakrájíme na kolečka, česnek a cibuli pokrájíme nadrobno. Fazole červené i bílé slijeme. V hlubší nádobě rozehřejeme olej, orestujeme pokrájenou cibuli s česnekem, přidáme orestovat kolečka klobásy. Přisypeme uzenou papriku a necháme krátce rozvonět. Do nádoby s klobásou přidáme pokrájená spařená a oloupaná rajčata a omytou pokrájenou červenou papriku. Přidáme sůl a pepř. Zamícháme a vaříme cca 15 minut. Zdobíme petrželkou. Podáváme s celozrnným pečivem.

2018-02-12 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI