Ingredience: | |||||
rýžové nudle (celé balení pro 4 osoby) | 1 balení | olivový olej | trochu | cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky | dýně Hokkaido | 1 ks | tofu natural | 1 balení |
mrkev | 1 ks | chilli paprička | 1 ks | sojová omáčka | dle chuti |
světlá sezamová semínka | špetka | tmavá sezamová semínka | špetka |
Není čína, jako čína. Využijte dýni, jako nástroj pro recepty tisíce chutí.
Rýžové nudle uvařit podle návodu (zalila jsem horkou vodou a nechala 10 minut odstát). Dýni nakrájet na menší kousky a cca deset minut povařit. Na olivovém oleji osmahnout cibulku a česnek s nakrájenou chilli papričkou. Poté přihodit na kostičky nakrájené tofu a na plátky nakrájenou mrkev (já na její krájení použila škrabku). Zalít sójovou omáčkou podle chuti. Přidat dýni a světlý sezam, vše pěkně promíchat a přibližně 10 minut restovat.
Na talíři posypat tmavým sezamem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI