Dýňová čína zpět

Ingredience:
rýžové nudle (celé balení pro 4 osoby)1 baleníolivový olej trochucibule1 ks
česnek3 stroužkydýně Hokkaido1 kstofu natural1 balení
mrkev1 kschilli paprička1 kssojová omáčka dle chuti
světlá sezamová semínka špetkatmavá sezamová semínka špetka
rýžové nudle (celé balení pro 4 osoby) 1 balení, olivový olej trochu, cibule 1 ks, česnek 3 stroužky, dýně Hokkaido 1 ks, tofu natural 1 balení, mrkev 1 ks, chilli paprička 1 ks, sojová omáčka dle chuti, světlá sezamová semínka špetka, tmavá sezamová semínka špetka

Příprava

Není čína, jako čína. Využijte dýni, jako nástroj pro recepty tisíce chutí.

Rýžové nudle uvařit podle návodu (zalila jsem horkou vodou a nechala 10 minut odstát). Dýni nakrájet na menší kousky a cca deset minut povařit. Na olivovém oleji osmahnout cibulku a česnek s nakrájenou chilli papričkou. Poté přihodit na kostičky nakrájené tofu a na plátky nakrájenou mrkev (já na její krájení použila škrabku). Zalít sójovou omáčkou podle chuti. Přidat dýni a světlý sezam, vše pěkně promíchat a přibližně 10 minut restovat. 
Na talíři posypat tmavým sezamem.

2014-11-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI