Ingredience: | |||||
Česk Ghíčko Bio | dle potřeby | bílá cibule | 1/2 ks | cuketa | 1/2 ks |
máslová dýně | 250 g | bílá ředkev | 1 ks | batáty | dle potřeby |
majoránka | dle chuti | bazalka | dle chuti | česnek | 2 malé stroužky |
voda | dle potřeby | světlá quinoa | dle potřeby | červená quinoa | dle potřeby |
Dnes ráno jsem vstala a přemýšlela, co připravím k obědu. Pořád mě nic nenapadalo, tak jsem si vyndala pár ingrediencí na pracovní desku a během chviličky se zrodila myšlenka na omáčku.
Na Ghí orestujeme bílou cibuli, přidáme pokrájenou dýni, ředkev, cuketu, batát, orestujeme, zalijeme vodou, přidáme majoránku, osolíme, vaříme do změknutí zeleniny a nakonec přidáme prolisovaný česnek, krátce povaříme a nakonec přidáme pár lístečků čerstvé bazalky, podáváme s quinou nebo jinou oblíbenou přílohou.
Quinou propláchneme, zalijeme vodou a vaříme přibližně 15 minut.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI