Ingredience: | |||||
dýňové pyré | 1 hrnek | ricotta | 1 hrnek | strouhaný sýr Gran Moravia | 1/4 hrnku |
vejce | 2 ks | semolinová mouka | 3 - 4 hrnky | sůl | 2 lžičky |
čerstvé máslo Gran Moravia | 50 g | čerstvá šalvěj | dle chuti |
S příchodem podzimu se všude objevují dýňové recepty. Tento dýňový recept není rozhodně poslední, který tento podzim připravuji. Polévku dělají všichni a proto jsem se rozhodla pro něco úplně jiného. Dnes si společně uvaříme dýňovo-ricottové noky s parmezánem, které nádherně doplňuje šalvějové máslo. Chuť šalvějového másla je naprosto dokonalá a uchvátí Vás svou jednoduchostí. Navrch ještě špetka parmezánu a budete se cítit jako v nebi.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI