Ingredience: | |||||
chorizo nebo suchá pikantní klobáska | 1 ks | rajčata | 1 plechovka | fenykl | 1 střední bulva |
sýr feta | 200 g | těstoviny | dle potřeby |
Jednoduchý a rychlý recept. Čtyři ingredience, všechny ze středomoří a v jednom talíři se spojí Řecko, Španělsko a Itálie v dokonalé harmonii.
Chorizo nakrájíme na tenká kolečka. Na tenké plátky nakrájíme i přepůlenou fenyklovou bulvu. Nejdříve orestujeme klobásku, přidáme fenykl a nakonec zalijeme plechovkou loupaných a krájených rajčat. Vaříme jenom chvíli, než se zredukuje šťáva z rajčat.
Uvařenou omáčku smícháme s těstovinami a na talíři posypeme nadrobeným sýrem feta. Jídlo už není třeba solit ani nijak kořenit.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI