Fazolky se smetanou, olivami, sušenými rajčátky a "Štíhlými nudlemi" zpět

Ingredience:
zelené fazolky povařené v osolené vodě200 gštíhlé nudle Šmakoun1 balenínaložené sušené rajčata2 lžíce
černé olivy nakrájené1 lžícesmetana na vaření200 mlsušený česnek2 lžičky
čerstvě mletý pepř špetkasůl špetkasušená / čerstvá bazalka špetka
olivový olej2-3 lžícestrouhaný sýr dle chuti hrst
zelené fazolky povařené v osolené vodě 200 g, štíhlé nudle Šmakoun 1 balení, naložené sušené rajčata 2 lžíce, černé olivy nakrájené 1 lžíce, smetana na vaření 200 ml, sušený česnek 2 lžičky, čerstvě mletý pepř špetka, sůl špetka, sušená / čerstvá bazalka špetka, olivový olej 2-3 lžíce, strouhaný sýr dle chuti hrst

Příprava

Je tu další zdravější recept, který ocení každá hospodyňka při redukci váhy. Nejen, že uděláte něco pro sebe, ale ještě to výborně chutná.

Fazolky opečeme na oleji, přidáme Štíhlé nudle a lehce oresujeme, dokud nezezlátnou. Přidáme sušená rajčátka, smetanu, sušený česnek, špetku bazalky, sůl a pepř. Krátce povaříme, až se smetana z větší části vstřebá, a odstavíme. Nakonec přidáme olivy. Ihned podáváme - kdo má rád sýr, může jím směs na talíři posypat.

Olivy mají poměrně výraznou chuť, proto pokud je nemusíte, můžete je ve směsi zcela vynechat.

2015-01-27 Hlavní chody

Poznámka

Nudle připravuji tak, že dám do mísy studenou vodu, namočím a odděluji prsty lehce od sebe. Poté vodu sliji a nudle jsou připravené na pánev.

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyrestování
Příležitostnávštěva
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI