Ingredience: | |||||
slanina | 300 g | velká cibule | 1 ks | velká paprika | 2 ks |
rajčatový protlak | 1 ks (115g) | sterilované červené fazole | 1 balení | jarní cibulka | dle chuti |
chilli omáčka | dle chuti | sojová omáčka | dle chuti | sladká paprika | dle chuti |
sušený česnek | dle chuti | olej | dle potřeby | sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti | cukr | dle chuti |
Hurá je tady pátek! No, dnes to vidím na rychlou véču a relax. A co vy?
Slaninu nakrájíme na nudličky a na troše oleje orestujeme. Pak do pánve přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a papriku. Když je zelenina poloměkká, přidáme pokrájenou jarní cibulku, trochu sladké papriky, sušený česnek, sůl, pepř, pár kapek chilli omáčky, sójovké omáčky, rajský protlak a špetku cukru. Směs podlijeme vodou a vše podusíme do měkka. Červené fazole přidáme až ke konci, protože sterilovaná zelenina je měkká a rychle by se rozvařila. Servírujeme s čerstvým chlebem.
Recept je z televizního pořadu Hezky česky s Vendy a Adamem,
na TV Paprika CzSk. Reprízy pořadu jsou vysílané od pátku 15.2.2019 od 21. hodin. Všechny recepty z pořadu najdete zde:
http://www.tvpaprika.cz/…/N/Nicely_Czech_with_Vendy_and_Adam
Fotos by: Katalin Sándor
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI