Ingredience: | |||||
kuřecí prsa | 2 ks | olej | dle potřeby | sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti | chilli | dle chuti | ||
Omáčka: | |||||
domácí drůbeží vývar | cca 300 ml | máslo | 50 g | petrželka | hrst |
lístky bazalk | pár | citron | 1/2 ks | smetana | 4 lžíce |
Grilované kuřecí maso je klasika. Pokud máte rádi kyselejší chuť, určitě zkuste připravit k masu citronovou omáčku.
Maso rozkrojíme , naklepeme, potřeme olejem a posypeme kořením a opečeme na grilu nebo grilovací pánvi.
Omáčka:
Vývar dáme do kastrůlku , přidáme máslo a vaříme, přidáme nasekanou petrželku , citronovou šťávu, smetanu , podle potřeby sůl a pepř. Šťávu zredukujeme, přidáme na proužky nakrájenou bazalku.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI