Grilovaná vinná klobása zpět

Ingredience:
vinná klobása600 gčerstvý strouhaný zázvor špetkauzená paprika špetka
řepkový olej dle potřebykukuřičný škrob dle potřeby
vinná klobása 600 g, čerstvý strouhaný zázvor špetka, uzená paprika špetka, řepkový olej dle potřeby, kukuřičný škrob dle potřeby

Příprava

Dnes mám pro vás jednoduchý recept s vinnou klobásou, která díky marinádě chutná opravdu dobře.

Klobásky zavineme do spirálek a spíchneme párátky. Na marinádu si smícháme olej se zázvorem a uzenou paprikou. Klobásky poté připravenou marinádou potřeme a poprášíme solamylem. Vložíme na plech s pečícím papírem, dáme do rozehřáté trouby na program gril a grilujeme dozlatova. Podáváme s pečivem, salátem nebo s kaší.

2018-01-08 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravygrilování
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI