Grilované špízy s klobáskami a zeleninou zpět

Ingredience:
Norimberské klobásy300 gSlovenské klobásy200 gcibule2-3 ks
velká žlutá paprika1 ks
Směs na potírání:
olej1 lžícepálivá uzená paprika1 lžičkasůl1 špetka
pepř1 špetkačerstvé bylinky1 hrstka
Norimberské klobásy 300 g, Slovenské klobásy 200 g, cibule 2-3 ks, velká žlutá paprika 1 ks, olej 1 lžíce, pálivá uzená paprika 1 lžička, sůl 1 špetka, pepř 1 špetka, čerstvé bylinky 1 hrstka

Příprava

Grilování je v plném proudu, však kdo by neměl tu možnost, může si klidně rozpálit gril doma v troubě. U špízů se fantazii meze nekladou, dejte na co máte chuť. Nezapomeňte však na ochucenou směs na potírání, ta dělá doslova divy.

Klobásky si nakrájejte na střední kolečka, cibuli též a očištěte si omytou papriku. Vše budeme napichovat na kovové jehly. Pokud nemáte kovové použíjte špejle dřevěné. Napichujeme střídavě, aby špízy též lahodily oku.
Jakmile máme připraveno, namícháme si jednoduchou směs dle ingrediencí na potírání, která díky ostřejší uzené paprice bude lehce pálit. V té chvíli můžete dát chladit i nějaké to pivko.
Servírujeme s pečivem nebo můžete použít i rychlý letní salát, který jsem vám představovala v předchozím receptu.

Dobrou chuť a příjemné grilování!

2015-07-22 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaostatní
Receptostatní
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI