Ingredience: | |||||
čerstvý losos po 200g | 4 porce | třtinový cukr | 1/4 hrnku | sojová omáčka | 1/4 hrnku |
rozmixovaný čerstvý ananas | 1/2 hrnku | červený vinný ocet | 3 lžíce | utřený česnek | 3 stroužky |
mletý zzvor | 1 lžíce | mletý černý pepř | 1/2 lžičky | tabasco | 1/2 lžičky |
Exotická chuť grilovaného lososa, která vás nadchne.
Pokud budeme grilovat na kontaktním grilu, použijeme na marinování veškerou marinádu. Pokud budeme grilovat na dřevěném uhlí, oddělíme si trochu marinády na potírání. Do zbytku marinády naložíme lososa. Minimálně na 2 hodiny, ale přes noc je to lepší. Rozehřejeme gril a dáme okapaného lososa. V případě kontaktního grilu asi na 7 - 10 minut. V případě grilování na uhlí dáme lososa na gril nejdříve kůží dolů asi na 10 minut. Průběžně potíráme marinádou. Otočíme a grilujeme ještě asi 5 minut.
Podáváme s bramborem, zeleninovým salátem nebo jen s chlebem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI