Ingredience: | |||||
steak z tuňáka (cca po 200 g) | 4 ks | ||||
Francouzská marináda: | |||||
máslo | 100 g | bílé suché víno | 75 ml | čerstvé tymiánové lístky | 2 lžíce |
hrubozrnná hořčice | 1 lžíce | sůl | špetka | čerstvě mletý pepř | špetka |
Francouzská marináda je na rybu jako dělaná.
Nejdříve si připravíme marinádu.
Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami.
Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím lépe.
Před přípravou jen necháme okapat - neosušujeme a dáme na rozehřátý gril. Grilujeme asi 2 minuty z každé strany. Steak by neměl být úplně propečený - pak je suchý.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI