Ingredience: | |||||
červená řepa | 300 g | fazole Adzuki | 200 g | česnek | 10 g |
cibule | 100 g | olivový olej | 1 pol. lžíce | sladká paprika | 2 káv. lžíce |
kmín celý | 1 káv. lžíce | pepř | špetka | sůl | špetka |
Nedávno jsme byli na rodinné oslavě a co myslíte, které jídlo se podávalo jako hlavní chod? Guláš! Po jeho konzumaci se většina lidí nemohla zvednou a bylo vidět, že jejich organizmus má co dělat se zpracování jídla, které měli v žaludku. Co tak vyzkoušet zdravější verzi? |
Nejdříve uvaříme fazole, které jsme den předem namočili. Vaříme je zhruba 50 minut. Poté k nim přidáme na kostky nakrájenou červenou řepu, červenou papriku, kmín. Mezitím osmažíme cibuli, kterou přihodíme ke guláši. Až budou fazole s řepou měkké, dokořeníme je pepřem, solí a přidáme k nim prolisovaný česnek.
Guláš z červené řepy podáváme s chlebem.
Energie: 974.918 kJ Kalorie: 232.758 kcal Bílkoviny: 12.607 g Sacharidy: 39.455 g Tuky: 2.705 g
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI