Burger: | |||||
housky na burger | 6 ks | hovězí mleté maso | 600 g | máslo | 50 g |
čerstvé bylinky (bazalka, majoránka, rozmarýn) | dle chuti | sůl | špetka | čerstvě mletý pepř | špetka |
Ostatní: | |||||
středně velká rajčata | 2 ks | salát | 6 listů | vejce | 6 ks |
cibule | 2 ks | hořčice | dle potřeby |
Grilovací sezóna je tu! Posezení s přáteli na zahradě, zajímavé drinky a dobré jídlo. K něčemu takovému rozhodně patří burgery. Sehnala jsem v Marks & Spencer potravinách zlevněné housky, které se celkem hodily na jejich přípravu.
Pokud ale chcete vlastní, rozhodně se tomu nebraňte! Můžete vyzkoušet třeba tyto od pana Cuketky. Z masa jsem využila již předem namleté hovězí maso, ale prý je mnohem lepší si maso pomlít doma; je totiž důležité, aby pomleté maso nebylo jako pasta. Inspiraci na přípravu masa jsem našla na blogu Kitchen And The City. Tak hurá do toho!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI