Hovězí žebírka s červeným vínem zpět

Ingredience:
žebra1500 gvišňová marmeláda0,25 mlčervené víno0,2 ml
cukr0,05 gsůl1 lžícerozmarýn větvička
vinný ocet3 lžícerybí omáčka2 lžícepomerančová šťáva1 ks
žebra 1500 g, višňová marmeláda 0,25 ml, červené víno 0,2 ml, cukr 0,05 g, sůl 1 lžíce, rozmarýn větvička, vinný ocet 3 lžíce, rybí omáčka 2 lžíce, pomerančová šťáva 1 ks

Příprava

Věřte, že jídlo je tak skvělé, že sníte i pekáč.

Hovězí žebra vysoká opepříme, osolíme a dáme na 1h vařit. Pak žebra vyndáme a potřeme marinádou s višňové marmelády, rybí omáčky, vinného octa, rozmarýnu, cukru a červeného vína. Krásně se to vše spojí a poliji s tím žebra. Pečeme na 160C po dobu 1,5. 

2013-10-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI