Italsko-česká sekaná zpět

Ingredience:
mleté maso500 grýžová mouka4 lžícevejce2 ks
sůl dle chutipepř dle chutiuzená paprika dle chuti
párky se Šmakouna4 ksčerstvé špenátové listy100 gkečup (mám slazený stévií)2 lžíce
dijonská hořčice1 lžíce
mleté maso 500 g, rýžová mouka 4 lžíce, vejce 2 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, uzená paprika dle chuti, párky se Šmakouna 4 ks, čerstvé špenátové listy 100 g, kečup (mám slazený stévií) 2 lžíce, dijonská hořčice 1 lžíce

Příprava

Pro ty, kteří mají rádi sekanou, přináším tip na extra jednoduchý recept s nádechem Itálie.

Nejprve si předehřejeme troubu na 180 stupňů.

Špenát nasekáme a smícháme se všemi surovinami kromě párků.

Do zapékací misky dáme půl směsi, na to párečky a zbytek směsi.

Pečeme do zlatova cca 50 minut.

2017-02-09 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI