Ingredience: | |||||
jáhly | 250 g | lilek | 2 ks | cuketa | 2 ks |
mrkev | 4 ks | velká cibule | 1 ks | bazalka | dle chuti |
uzené tofu | dle potřeby | balkánský sýr | dle chuti | sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti | olivový olej | dle potřeby |
Ať jsou venku horka nebo naopak zima, tak tohle jídlo je zaručeně ta správná volba. Aspoň já to tak mám. Dá se totiž jíst jak teplé, tak studené a v obou případech je úžasné.
Nakonec ogrilujeme i tofu.
Uvařené jáhly vložíme do mísy.
Přidáme pokrájený lilek a cuketu. Jedno kolečko rozkrojíme na čtvrtky.
Dále pokrájíme mrkev...
a cibuli a vložíme do mísy.
Nakonec přidáme tofu.
A popřípadě balkánský sýr. Bez balkánského sýru je toto jídlo plně veganské.
Na úplně konec přidáme natrhanou bazalku.
A důkladně promícháme. Ochutnáme a popřípadě přidáme sůl a pepř.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI