Játra na houbách s celerovou kaší zpět

Ingredience:
kuřecí játra400 gcibule1 ksoleje1 lžíce
namočené sušené houby hrstsůl šptekapepř špetka
máslo plátek
Celerová kaše:
celer1 kssmetana3 lžícemáslo plátek
sůl špetka
kuřecí játra 400 g, cibule 1 ks, oleje 1 lžíce, namočené sušené houby hrst, sůl špteka, pepř špetka, máslo plátek, celer 1 ks, smetana 3 lžíce, máslo plátek, sůl špetka

Příprava

Máte rádi játra na všechny způsoby? Tak tohle je recept, který potěší všechny milovníky jater.

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme namočené houby a restujeme malou chvilku. Přidáme játra, podlijeme, okořeníme pepřem a solí a dusíme doměka. Kod má rád, může podlít vínem. Ke konci vložíme plátek másla pro zjemění.
Na kaši uvaříme jeden celer, slijeme vodu, přidáme trošku smetany a soli. Rozmixujeme dle toho, jak to máme rádi a můžeme celý chod servírovat.

Dobrou chuť!

2014-09-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI