Ingredience: | |||||
kuřecí játra | 400 g | cibule | 1 ks | oleje | 1 lžíce |
namočené sušené houby | hrst | sůl | špteka | pepř | špetka |
máslo | plátek | ||||
Celerová kaše: | |||||
celer | 1 ks | smetana | 3 lžíce | máslo | plátek |
sůl | špetka |
Máte rádi játra na všechny způsoby? Tak tohle je recept, který potěší všechny milovníky jater.
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme namočené houby a restujeme malou chvilku. Přidáme játra, podlijeme, okořeníme pepřem a solí a dusíme doměka. Kod má rád, může podlít vínem. Ke konci vložíme plátek másla pro zjemění.
Na kaši uvaříme jeden celer, slijeme vodu, přidáme trošku smetany a soli. Rozmixujeme dle toho, jak to máme rádi a můžeme celý chod servírovat.
Dobrou chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI