Ingredience: | |||||
kachní prso | 500 g | riccota / tvarohový sýr | 150 g | rozmarýn | 5 g |
olej | 30 g | sůl | 10 g | pepř | 3 g |
pomeranče | 150 g | Sambal Manis | 100 g |
Kdo by neměl kachničku rád. Vidíte tu kůrčičku? To stojí za to!
Do kachního prsa uděláme vnitřní řez, abychom ho mohli lehce naplnit.
Do náplně jsem použil riccotu, sůl, pepř, rozmarýn a lžíci olivového oleje.
Prsíčko opatrně rozřízneme od strany na stranu a opatrně naplníme náplní.
Spíchneme párátkem, pokapeme pomerančem a dáme na rozpálenou pánev kůží dolu cca na 5min. Kůžičku nařežeme na malé kostičky.
Po té obrátíme prsíčko a necháme dalších 5 až 7 min.
Maso necháme odpočinout na teplé pánvičce a pak filujeme na malé plátky. Podáváme s bramborovou kačí a grilovanou zeleninou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI