Ingredience: | |||||
kančí maso | 1 kg | větší cibule | 4 ks | česnek | dle chuti |
světlé pivo | dle chuti | tymián | špetka | sladká + pálivá paprika | dle chuti |
čerstvá paprika | 1 ks | rajče nebo plechovka drcených | 4 ks | sůl | dle chuti |
pepř | špetka | sádlo | trochu | feferonka | dle chuti |
vývar | dle potřeby |
Pivo a guláš je rozhodně ta nejlepší kobinace, co říkáte?
Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli, když bude mít barvičku, přidáme nakrájené maso, kmín, nasekaný česnek, feferonku a necháme restovat.
Přisypeme sladkou i pálivou papriku, opět necháme krátce probublávat.
A nyní přijde na řadu ta hlavní ingredience. Zalijeme pivem a trochou vývaru.
Přidáme drcená rajčata, tymián, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Na konec přidáme nakrájenou čerstvou papriku, ale už nevaříme.
Během dušení dle potřeby přilíváme pivko a vývar.
Guláš se nezahušťuje, jen zredukujeme šťávu.
Dobrou chuť!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI