Ingredience: | |||||
kančí plec | 1 kg | olej | 8 lžic | středně velká cibule | 3 - 4 ks |
bobkový list | 2 ks | česnek | 4 stroužky | mletý pepř | špetka |
mletá paprika | špetka | majoránka | špetka | hladká mouka | 4 lžíce |
voda | dle potřeby | sůl | špetka |
Podzim je tu, to nemůžeme popřít. A k němu se rozhodně hodí nějaká ta zvěřina.
Všimla jsem si, že v mrazáku máme nějaké kančí maso a rozhodla jsem se ho využít. Guláš je jednou z několika možností. Recept je jednoduchý, původně ho mám z Velké české kuchařky, ale zjistila sem, že mi pár ingrediencí chybí a rozhodla se udělat pár kosmetických úprav.
Tento pokrm krásně zaplní hladové žaludky, když vám bude zima, určitě i zahřeje a po takovém obědě se budete chtít už jen válet. Je tedy ideální na nedělní dlabanec. A teď pojďme k receptu!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI