Karbanátky se semínky a kedlubnou zpět

Ingredience:
mleté maso450 gslunečnicová semínka1 lžícedýňová semínka2 lžíce
černý sezam1 lžícechia semínka1 lžičkadrcený kmín1 lžička
sušený česnek nebo čerstvý1 lžičkauzená sladká paprika1 lžičkaovesné drcené vločky2 vrchovaté lžíce
najemno nastrouhaná kedlubna130 gsůl dle chutipepř dle chuti
mleté maso 450 g, slunečnicová semínka 1 lžíce, dýňová semínka 2 lžíce, černý sezam 1 lžíce, chia semínka 1 lžička, drcený kmín 1 lžička, sušený česnek nebo čerstvý 1 lžička, uzená sladká paprika 1 lžička, ovesné drcené vločky 2 vrchovaté lžíce, najemno nastrouhaná kedlubna 130 g, sůl dle chuti, pepř dle chuti

Příprava

Když u nás doma chtějí karbanátky, je to pro mě vždy velká výzva. S cibulí a majoránkou se nespokojím, takže do nich vždy přidám něco navíc a tentokrát toho teda nebylo málo. Ale... Byly výborné a s bramborovou kaší a mrkvovým salátkem, úplná báseň.

Vše důkladně smíchejte v misce a nechte aspoň hodinu odpočinout, já nechala do druhého dne v lednici. Udělejte karbanátky, já jich měla z tohoto množství 9. Pečte na pečícím papíře ve vyhřáté troubě na 180°C asi 30 minut.
Servírujte s bramborovo-celerovou kaší a mrkvovým salátem.

2016-04-05 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI