Kasulet (fazolová směs) s vepřovým masem zpět

Ingredience:
šalotka1 ksčesnek3 velké stroužkyolej dle potřeby
máslo dle potřebybílé fazole2 konzervysůl dle chuti
pepř dle chutirajčata pár kskapusta2 listy
petrželka hrst
Maso:
vepřové řízky2 kssůl dle chutipepř dle chuti
olej dle potřebyprolisovaný česnek2 stroužkymáslo plátek
šalotka 1 ks, česnek 3 velké stroužky, olej dle potřeby, máslo dle potřeby, bílé fazole 2 konzervy, sůl dle chuti, pepř dle chuti, rajčata pár ks, kapusta 2 listy, petrželka hrst, vepřové řízky 2 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, olej dle potřeby, prolisovaný česnek 2 stroužky, máslo plátek

Příprava

Fazole jsou prý velmi zdravé a u nás jsou dokonce velmi oblíbené. Tak jsme si je dnes dali k obědu.

Na oleji zpěníme nakrájenou šalotku a přidáme na plátky nakrájený česnek. Pak přidáme na nudličky nakrájenou kapustu, po chvíli okapané fazole, sůl a pepř a nakrájená rajčátka. Ke konci přidáme plátek másla a nasekanou petrželku. 

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Opečeme na oleji, měkké maso vyjmeme a šťávu vysmahneme, trošku podlijeme vodou a přidáme máslo. 

Na talíř dáme směs fazolí, na ně maso a přelijeme šťávou.

2018-08-16 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI