Ingredience: | |||||
šalotka | 1 ks | česnek | 3 velké stroužky | olej | dle potřeby |
máslo | dle potřeby | bílé fazole | 2 konzervy | sůl | dle chuti |
pepř | dle chuti | rajčata | pár ks | kapusta | 2 listy |
petrželka | hrst | ||||
Maso: | |||||
vepřové řízky | 2 ks | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
olej | dle potřeby | prolisovaný česnek | 2 stroužky | máslo | plátek |
Fazole jsou prý velmi zdravé a u nás jsou dokonce velmi oblíbené. Tak jsme si je dnes dali k obědu.
Na oleji zpěníme nakrájenou šalotku a přidáme na plátky nakrájený česnek. Pak přidáme na nudličky nakrájenou kapustu, po chvíli okapané fazole, sůl a pepř a nakrájená rajčátka. Ke konci přidáme plátek másla a nasekanou petrželku.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Opečeme na oleji, měkké maso vyjmeme a šťávu vysmahneme, trošku podlijeme vodou a přidáme máslo.
Na talíř dáme směs fazolí, na ně maso a přelijeme šťávou.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI