Kovbojské fazole zpět

Ingredience:
cibule1 ksanglická slaninacca 100 gpikantní klobása2 ks
červené fazole1 plechovkačili fazole1 plechovkapikantní kečup2 - 3 lžíce
bílá paprika1 kskapie1 kssůl dle chuti
pepř dle chutičesnek dle chutiolej dle potřeby
cibule 1 ks, anglická slanina cca 100 g, pikantní klobása 2 ks, červené fazole 1 plechovka, čili fazole 1 plechovka, pikantní kečup 2 - 3 lžíce, bílá paprika 1 ks, kapie 1 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, česnek dle chuti, olej dle potřeby

Příprava

Když mám málo času, přemýšlím jak uvařit rychle a jednoduše. Toto je můj oblíbený rychlý recept na Kovbojské fazole.

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slaninu, pak nakrájenou klobásu, opečeme a přidáme nakrájené papriky, nakonec čili fazole a červené fazole propláchnuté. Dochutíme kořením a kečupem. Podáváme s chlebem.

2016-12-06 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI