Králičí játra na tymiánu zpět

Ingredience:
králičí játra500 grozmarýnový olej1 a 1/2 lžíceostřejší hořčice dle chuti
pepř dle chutisojová omáčka1 lžičkatymián dle chuti
saturejka dle chutisůl dle chuti
králičí játra 500 g, rozmarýnový olej 1 a 1/2 lžíce, ostřejší hořčice dle chuti, pepř dle chuti, sojová omáčka 1 lžička, tymián dle chuti, saturejka dle chuti, sůl dle chuti

Příprava

Dostala jsem králičí játra a nevěděla jsem, jak je upravit a tak byly narychlo jen se sosem a byly moc dobré.

Játra kuchyňsky upravíme. Olej smícháme s hořčicí, sojovou omáčkou, nasekanou a omytou saturejkou s tymiánem a mletým barevným pepřem. Játra potřeme touto směsí a dáme na 10 minut do trouby na program "gril". Dochutíme solí a pepřem až na talíři. Podáváme s barevnou rýží nebo s pečivem.

2016-08-12 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravygrilování
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno červené
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI