Ingredience: | |||||
vepřová játra | 600 g | ||||
Marináda: | |||||
bílý jogurt | 1 kelímek | sůl | dle chuti | pepř | dle chuti |
koření (cibulové) | dle chuti | libeček | dle chuti | vejce | 1 ks |
strouhanka ze 4 velkých slaných tyčinek | na smažení |
Zkusila jsem naložit játra do jogurtu a usmažit je na plechu. Abych pravdu řekla, tak takhle křehká játra jsem ještě nikdy neměla.
Játra kuchyňsky upravíme, nakrojíme na stranách, aby se nekroutila, a smícháme se směsí z jogurtu, vejce, koření a bylinek. Naložíme je na noc do této marinády. Další den je i s marinádou obalíme v rozmixovaných tyčinkách nebo v kukuřičných lupínkách. Dáme smažit na plech s pečícím papírem, (malinko pokropený olejem). Smažíme dozlatova a podáváme s pečeným bylinkovým bramborem.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI