Křehká vepřová játra v jogurtové marinádě obalená strouhankou ze slaných tyčinek zpět

Ingredience:
vepřová játra600 g
Marináda:
bílý jogurt1 kelímeksůl dle chutipepř dle chuti
koření (cibulové) dle chutilibeček dle chutivejce1 ks
strouhanka ze 4 velkých slaných tyčinek na smažení
vepřová játra 600 g, bílý jogurt 1 kelímek, sůl dle chuti, pepř dle chuti, koření (cibulové) dle chuti, libeček dle chuti, vejce 1 ks, strouhanka ze 4 velkých slaných tyčinek na smažení

Příprava

Zkusila jsem naložit játra do jogurtu a usmažit je na plechu. Abych pravdu řekla, tak takhle křehká játra jsem ještě nikdy neměla.

Játra kuchyňsky upravíme, nakrojíme na stranách, aby se nekroutila, a smícháme se směsí z jogurtu, vejce, koření a bylinek. Naložíme je na noc do této marinády. Další den je i s marinádou obalíme v rozmixovaných tyčinkách nebo v kukuřičných lupínkách. Dáme smažit na plech s pečícím papírem, (malinko pokropený olejem). Smažíme dozlatova a podáváme s pečeným bylinkovým bramborem.

2016-06-01 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno červené
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI