Krůtí karbanátky s dýní, zahuštěné basmati rýží a teff moukou zpět

Ingredience:
olivový olej1 lžíceolivový olej na pokapání karbanátkůvelká cibule1/2 ks
krůtí maso200 gvařená rýže basmati2 lžícečesnek1 stroužek
v páře vařená dýně Hokaido3 lžícemajoránka dle chutiteff mouka světlá3 - 4 lžíce
himalájská růžová sůl dle chuti
olivový olej 1 lžíce, olivový olej na pokapání karbanátků, velká cibule 1/2 ks, krůtí maso 200 g, vařená rýže basmati 2 lžíce, česnek 1 stroužek, v páře vařená dýně Hokaido 3 lžíce, majoránka dle chuti, teff mouka světlá 3 - 4 lžíce, himalájská růžová sůl dle chuti

Příprava

Náš malý otesánek má neustálou potřebu něco jíst. Abychom nedopadli jako v pohádce, upekla jsem mu do tlapky krůtí karbanátky.

Krůtí maso nameleme společně s cibulí, přidáme prolisovaný česnek, majoránku, uvařenou dýni, basmati rýži, 1 lžíci olivového oleje, osolíme, zamícháme a zahustíme teff moukou.
Rozehřejeme si troubu na 180°C, dáme si na plech pečící papír, uděláme placky, které pokapeme olivovým olejem, pečeme 30 minut.

2016-02-04 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
5
 porcí
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI