Ingredience: | |||||
krůtí prsa | 4 ks | sůl | špetka | pepř | špetka |
grilovací koření | špetka | mleté maso | 250 g | smetana | 2 dcl |
strouhaný sýr | 100 g | uzené maso | 70 g | čerstvé bylinky (rozmarýn, oregano) | dle chuti |
máslo | tenký plátek | hořčice | 1 lžička | smetana (do šťávy) | 2 lžíce |
Krůtí maso je při dobré úpravě šťavnaté a hodí se na veškeré úpravy a kombinace. Já se pořád držím zdravějších variant stravy, tak zde máte jeden tip, na kterém si pochutnáte.
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme smetanu, bylinky, uzené a sýr. Vše dobře promícháme.
Krůtí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe masovou náplní, zabalíme a spíchneme párátkem. Medajlonky posypeme grilovacím kořením a orestujeme zprudka na olivovém nebo slunečnicovém či řepkovém oleji. Pak trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Do šťávy přidáme kousek másla, hořčici a smetanu.
Jako přílohu jsem udělala dušené kapustičky.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI