Krůtí omáčka s mrkvičkou a petrželkou, zahuštěná teff a cizrnovou moukou s brambůrkami a pažitkou zpět

Ingredience:
tuk dle potřebykrůtí prsní řízky200 gpetržel1 ks
střední mrkev4 ksbrambory3 ksteff mouka světlá dle potřeby
cizrnová mouka hladká dle potřebyvoda dle potřebypažitka na ozdobení
tuk dle potřeby, krůtí prsní řízky 200 g, petržel 1 ks, střední mrkev 4 ks, brambory 3 ks, teff mouka světlá dle potřeby, cizrnová mouka hladká dle potřeby, voda dle potřeby, pažitka na ozdobení

Příprava

Tato masová směs se zeleninou je naše oblíbená. Tentokrát jsem použila na její zahuštění teff a cizrnovou mouku.

Na tuku si orestujeme na kostičky pokrájené krůtí maso, přidáme na kostičky pokrájenou mrkev, petržel, krátce prohřejeme a podlijeme vodou. Když je zelenina měkká, zahustíme teef a cizrnovou moukou, krátce povaříme, podáváme s vařeným bramborem, který si posypeme pažitkou.

2016-03-01 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI