Ingredience: | |||||
krůtí prsa | 750 g | strouhaný eidam | 300 g | středně velká červená cibule | 2 ks |
žampiony | 200 g | smetana | 1 kelímek | sůl | dle chuti |
koření Adobado (grilovací koření) | špetka | máslo | na vymazání |
Není nic jednoduššího, než dát všechny suroviny do jednoho pekáčku a zapéct.
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, rozklepeme, posolíme a posypeme kořením. Sýr nastrouháme, cibulku nakrájíme najemno a žampiony na kostičky - vše promícháme v míse. Do máslem vymazané zapékací mísy vrstvíme maso a připravenou směs. Končíme masem, které posypeme lehce strouhaným sýrem. Zalijeme smetanou a necháme v lednici přes noc proležet. Druhý den zapékáme asi 1 hodinu v troubě.
Po mírném vychládnutí rozkrájíme na kostky a podáváme s vařenými bramborami.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI