Ingredience: | |||||
krůtí prso | 1 ks | sůl | špetka | pepř | špetka |
anglická slanina | dle potřeby | tvrdý sýr | dle potřeby | kari nebo grilovací koření | špetka |
olej | trochu | vorčestr | pár kapek | rozmarýn | dle chuti |
máslo | kousek | celer | dle potřeby | smetana | dle potřeby |
hrášek | dle potřeby | tavený sýr | dle potřeby |
Šťavnaté maso na lůžku z hrášku a celeru....
Krůtí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe anglickou slaninou a vložíme špalíček tvrdého sýra, pevně zavineme, posypeme kari kořením nebo grilovacím a zprudka osmahneme na trošce rozehřátého oleje, zakapeme vorčestrem, přidáme trochu rozmarýnu, podlijeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme a šťávu vysmahneme, trošku podlijeme a přidáme malinký kousek másla. Celerové pyré - uvaříme celer v osolené vodě a pak ho rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme smetanu, pepř, sůl, ještě krátce mixujeme. Hráškové pyré -mražený hrášek krátce povaříme v osolené vodě, pak vodu slijeme, přidáme tavený sýr, sůl, pepř a rozmixujeme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI