Krůtí bochánky: | |||||
mletá krůtí prsa | 650 g | kukuřičná strouhanka (křupavá) | 70 g | sójová omáčka | 1 lžíce |
česnek | 2 stroužky | čerstvá bazalka | 10 lístků | olej | 1 lžíce |
chilli | špetka | sůl | špetka | pepř | špetka |
Kuřecí hamburger: | |||||
kuřecí maso | 750 g | sušená rajčata | 2 ks | cibule | 1 ks |
mletá paprika | 1 lžička | čerstvá pažitka | 1 hrst | sůl | špetka |
pepř | špetka |
Letní grilování a venkovní párty jsou v plném proudu. Po receptu na domácí grahamburgerové housky přichází receptík pro nás lidičky, kteří nemají možnost grilovat a rádi by si vychutnali šťavnatý domácí hamburger.
Krůtí bochánky:
V míse smícháme všechny ingredience s nasekanou bazalkou a prolisovaným česnekem. Připravíme si plech s pečícím papírem. Pomocí kulatého tvořítka vytvarujeme 6 vyšších placiček. Předehřejeme troubu na 220°C a pečeme 10min, poté bochánky obrátíme a pečeme 10min z druhé strany.
Kuřecí hamburger:
Do robota dáme maso, sušená rajčata a rozmixujeme. Směs přendáme do mísy, přidáme najemno nasekanou cibuli a pažitku, papriku, osolíme a opepříme. Opět si připravíme plech s pečícím papírem. Pomocí kulatého tvořítka vytvarujeme 6 vyšších placiček. Předehřejeme troubu na 220°C a pečeme 7min, poté bochánky obrátíme a pečeme 7min z druhé strany.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI