Kuřecí pikantní steak s novým bramborem a grilovanou zeleninou zpět

Ingredience:
kuřecí maso na steaky500 g
Marináda:
pokrájená cibule1/2 kskurkuma špetkaostřejší hořčice1 lžička
česnek3 stroužkyolivový olej dle potřebysůl dle chuti
pepř dle chuti
Na gril:
rajčata2 kspaprika1 ks
kuřecí maso na steaky 500 g, pokrájená cibule 1/2 ks, kurkuma špetka, ostřejší hořčice 1 lžička, česnek 3 stroužky, olivový olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti, rajčata 2 ks, paprika 1 ks

Příprava

Připravovala jsem kuřecí nudličky s kokosovým mlékem na druhý den a odřízla jsem si na 4 steaky maso a bylo to opravdu výborné.

Maso kuchyňsky upravíme, po stranách nařízneme, potřeme marinádou, kterou připravíme z výše uvedených ingrediencí, a dáme na hodinu do chladu.

Grilujeme na grilu (grilovací pánev nebo venkovní gril) z obou stran doměkka a dozlatova. Společně grilujeme ještě i papriku a rajčata, aby se chutě a vůně s masem propojily. Podáváme s novým bramborem.

2017-06-13 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravygrilování
Příležitostgrilování
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI