Ingredience: | |||||
kuřecí maso | 500 g | nastrouhaný eidam | 200 g | jarní cibulka | 2 ks |
vejce | 2 ks | majonéza | 2 lžíce | solamyl | 2 lžíce |
sůl | dle chuti | pepř | špetka | paprika | špetka |
Další ze skvělých tipů na přípravu kuřecího masa....
Nejdříve si dáme práci a kuřecí maso nakrájíme na co nejmenší kousíčky.
Maso smícháme se strouhaným sýrem, přidáme nakrájené jarní cibulky, vejce, Solamyl, majonézu, sůl a koření.
Směs dobře promícháme a dáme odležet asi na 30 minut do chladu.
Pak ze směsi lžící odebíráme hromádky, vkládáme do rozpáleného tuku. Trochu je lžící připlácneme.
Smažíme zvolna z obou stran dozlatova. Po usmažení necháme přebytečný tuk vsáknout do papírového ubrousku.
P.S. já jsem oproti původnímu receptu přidala lžíci Solamylu navíc, protože to bylo řídké a přichytávalo se to k pánvičce. Pak už gut.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI